Arg på min chef

Någonting har hänt med chefen på mitt jobb. Förr gillade jag verkligen ALLA, oavsett ålder. De jag jobbar ihop med varje dag i den lilla lilla ytan på vårt café kommer jag så bra överens med, även om den ena är 24 och den andra 32 och goa asiater båda två. Tyckte även att chefen som jag inte jobbar ihop med men som alltid finns i närheten var hur skön som helst, väldigt casual, trevlig och snäll.
 
Men på senaste har han fått fnatt. Det tycker alla. Han har börjat bli hur vresig som helst och verkar inte ha något bättre för sig än att spionera på oss alla på övervakningskameran 24/7, även när han själv inte jobbar. Har därför fått oändligt många klagomål på senaste, och inte bara jag, vilket gör mig skitsur då jag vet att jag gör ett bra jobb. Och det säger även de jag jobbar med, "lyssna inte på honom, du gör INGENTING fel". Men ändå irriterande att helt plötsligt inte kunna slappna av på jobbet för jag vet att jag blir spanad på genom kameror. Som tur är stannar jag bara en månad till, hihi :) 
 
Jag igår, en mysig after-work-stund med min bästa vän :)
 

Kommentarer
Postat av: klara

Du är så duktig så!! Och fin. Älskar dig

2013-12-12 @ 20:53:27
Postat av: Anna

ååååå fin bild <3

2013-12-16 @ 10:23:57
URL: http://nattstad.se/wallinphoto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0