En jultragedi

Har ont i magen. Något SÅ tråkigt har hänt. Paketet min familj och framförallt fina mamma lagt ner så mycket tid och möda på för att få iväg är nu på villovägar för att JAG är sådan klockren jubelidiot och ger henne fel adress. 360 George street istället för 630 George street. Detta trots att hon dubbelkollade hur många gånger som helst att jag verkligen gett korrekt adress. 
 
Blir så otroligt förbannad och besviken på mig själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Insåg detta igårkväll och brast fullständigt ut i gråt. Längtat så efter ett konkret livstecken hemmifrån. Ägnat hela morgonen i city bland skyskraporna i jakt på paketet och imorgon bitti ska jag ringa postkontoret och få det bekräftat om det är för sent eller inte och om paketet redan är påväg tillbaka till Sverige. Annars får jag bita i det sura äpplet. Fått tårar i ögonen och börjat gråta flera gånger idag över detta. Kanske lite löjligt men sant...
 
Inte det faktum att jag missar svenskt julgodis och mina sommarkläder 1.5 månad till som gör ont. Utan att min familj har lagt ner åtanke i något så fint helt i onödan. Så himla TRÅKIGT bara. Och sorgligt. Snopet. 
 
Herregud vad jag saknar människorna där hemma på Pionstigen 6. Hoppas ni har det bra där hemma i kylan. Vi ses snart och ÅH, jag hoppas ni längtar lika mycket som jag!
 
 
Och här är en bild på min vackra bästaste mamma. Nu kikar ännu lite tårar fram i ögonvrån och min mungipa hänger på sned. Prutt
 
 

Kommentarer
Postat av: m

<3

2013-12-17 @ 13:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0