En knasig lördag

Kanske är det denna dag som är denna sanna otursdagen. Iallafall att dömma utifrån att Emilia åkte fast på bussen för att hon åkte utan biljett och fick en bot på 200 dollar och att dömma utifrån det som hände sent sent på kvällen. Kommer till detta.
 
Efter heldagsjobb åkte jag och Emilia in till stan och mötte upp min favvokollega Sebash. Han tog med oss till en nepalsk restaurang eftersom han kommer därifrån och bjöd oss på MASSOR med nepalsk mat. Var hur gott som helst och vissa saker smakade förvånande bra för att se lite småknasiga ut. Så roligt att få testa något nytt!!
 
Mätta som troll rullade vi vidare in på en skum grekisk restaurang med endast några gamla grekiska gubbar som satt och spelade kort och drack ozzu. Där köpte vi varsin Irish Coffee som jag aldrig testat innan och rackarns vad starkt det var. En bitter espressoshot med stark whiskey var inte den lenaste kombinationen i min hals.
 
 
Dansade sedan vidare utan vår fina vän till Kings Cross där vi mötte massa fina Mölnlycke- och Göteborgstjejer som precis anlänt till Sydney. Var sååå trevligt och mötte även lite annat roligt folk av en slump inne i dimman som man inte träffat på länge! 
 
 
Efter en lång dag med jobb, restaurang, dansande och promenerande till bussar hit och dit är man ganska dödstrött. Men när vi kommer hem är ingången till vårt hus avspärrad och gatan är full av poliser och brandmän. Det har uppstått en eldsvåda på vår Backyard, i våra SKITSKUMMA grannars husbil. Vi får alltså inte komma in och tycker mitt humör demonstreras rätt väl i bilden här nedan. Vad som startade branden är ännu oklart och våra grannar som äger husvagnen är puts väck försvunna. Efter lång väntan landar vi iallafall i våra sängar, livrädda över vad våra knarkar-grannar ska hitta på här näst och jag somnar inte förräns tidig morgon. 
 
 
Efter tre timmar sömn och en liten mini-brunch ska jag nu iväg och knega igen. Ikväll tänkte jag och Emilia åka till Svenska Kyrkan och gnälla lite över att vi inte känner oss trygga i vårt neighbourhood. Vi trivs i vårat hus, det är inte det! Men våra grannar är som sagt RIKTIGT konstiga och vi vet att de håller på med flertal olagliga fuffens. Men vi håller oss undan. Vi är duktiga, smarta flickor. :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Men jävlar! Såg på insta och tänkte jag skulle kolla vad som hänt. Hoppas ni slipper era knarkgrannar hehe. Be careful :p
Ni verkar ha det fett annars! Ser underbart ut :)

2013-12-15 @ 13:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0