en superfredag (den 13e!!!!)

Idag är det faktiskt Lucia, hur avlägset det än känns här på andra sidan jordklotet. Därför väcktes jag idag 08.00 av en lucia lik ängel med ljuv sångröst, pepparkakor och te. Vi satte på Jul med Ernst på tv4play. Var dock trött som en gnu så la mig och somna om, men så mysigt att höra Emilias tesörplande och Ernst gnatande om den pittoreska julandan i bakgrunden.Idag var det även väääldigt varmt. Så varmt att jag var tvungen att duscha iskallt innan jag stack till jobbet. Behövde ändå åka till jobbet i bara bikini för jag var så överhettad av stress då jag är en ständig tidsoptimist på mornarna. Men det är ok att göra så här i Bondi XDEfter jobbet gick jag över till sötnosarna på Top Juice som ligger i samma våning på köpcenter. Gav de en choklad-croissant från mitt café och fick en yoghurt, fruktsallad och 2 ENORMA chokladdoppade jordgubbar i utbyte. Jag och Emilia hann tyvärr äta upp dessa innan jag hann fotografera dock... Mysigt med byteshandel mellan butikerna på jobbet iallafall!Sedan var det bara att slänga på partyblåsan och fira fredagen den 13e med ett glas vin och lite tilltugg på Mad Pizza i New Town. Mad Pizza är det absolut godaste pizza-stället i hela Sydney tycker vi (utan att ha testat särskilt många ställen) och stämningen där är alltid så himla skön. De söta pojkarna i baren bjussade även på lite för många gratis housemade limoncello.
Fin fredag hugget som stucket. Nu sitter jag på bussen hem och taggar en morgondag fylld av ett långt jobbpass och en GRYM afterwork.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0