En splitterny vecka

och den inleds med en helt fantastisk frukost. 10 bananplättar toppat med jordnötssmör och hemmagjord granola, passionsfrukt, apelsin, jordgubbar, persika och kiwi (med skalet på! där alla nyttigheter sitter och lite hår i munnen har ju ingen dött av?) stod på dagens meny samt lite bacon på sidan men den tog så lång tid på sig att bli klar så fick inte med det underbara rumpfläsket på bild. 
 
 
Sov förvånansvärt länge idag så klockan är redan halv 2 och jag har inte hunnit göra någonting vettigt. Men nu ska jag fånga dagen och åka in till storstaden alldeles själv och strosa runt några timmar. Sedan får man kanske ta tag i den långa, extremt tråkiga "to-do-listan" jag ännu inte tagit itu med. Men först vill jag njuta av min alldeles egna ledighet. Älskar egentid. Hejdå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0