Ett långt random inlägg om allt möjligt


Ätit SJUUUKT god burgare med bästa kompiz o snackat djupa känslor i lördags. Lugn helg efter veckodagarnas festande. 
Pumpasoppa, rödbetssallad och quesadillas med svenska brudar och roomies i söndags i min lägenhet. 


En av alla felfria afterworks i "höst"-solen på gräset med beachen som utsikt. Gratisfika då man är stammis på varenda café förstås, hehe. 


Onsdagsfest. Ack vad kul jag hade. Idag är jag trött. 
Spenderade därför halva dagen på stranden i 30 graders värme och andra halvan i Darlinghurst med kaffe från världens mest otrevliga baristor och servitörer. Man kan inte alltid dra vinstlott vad jag gäller fika. 

Btw, här bor jag! Mitt hus till höger. 

Och såhär ser det ut redan 18.00, bild tagen idag på min promenad innan jag gjorde en stor kycklingnudelwook till bakis-middag. 

Imorgon är det anzac-day vilket tydligen är hur stort som helst. 5 på morgonen ska man upp och första ölen ska hävas tätt därinpå. Får se hur det blir med det, men KUL ska jag ha! 

Är rätt dålig på att blogga men känns rätt ovärt då jag lever ett vanligt (men jävligt roligt) vardagsliv här nere. Men känns onödigt att dela med mig av varje fika, fest och vackra utsikt. Reser ju inte runt så lever inga STÖRRE äventyr mer än att jag jobbar på ett skitnajs café inne i SurryHills med drömgod mat, jobbar fortfarande på chokladstället här i Bondi också och annars springer jag runt som en överspeedad lycklig liten flicka mellan fester, havsbad, god mat, sydneys olika hörn (hänger inte BARA i bondi längre höhöhö) och spontaniteter. 

Kan dock medge att jag inte jobbat sen söndags, och nästa jobbpass är på söndag igen. Men efter denna veckan har jag blivit lovad betydligt mer, så tillåter mig själv att leka lite nu. 

Funderar på att farmjobba snart så att jag kan få ett års extra visum innan jag tar tag i mitt liv hemma i Sverige med högskola och nya äventyr. Men just nu vill hela jag vara här. Det här är mitt liv just nu, och livet hemma i Sverige jag hade innan jag åkte hit var gymnasiet, studier och kompisar. Vill jag tillbaka vill jag börja plugga någon helt annanstans och starta ett helt NYTT svenskt liv, om ni förstår vad jag menar.... Nu blev det personliga tankar här! 

Ska förresten snart åka till Noosa och hälsa på Belinda som flyttat ditt till sin australienska karl. Det ska bli sköjjjjjj!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0