Måndag Tisdag

Jag bara lattjar. Måste skaffa jobb nu. Slut på lekandet. Idag ska jag gå runt o söka som FAN. I måndags käkade jag favorit-Mad-pizza med fina friends. 
Testade även världens underbaraste pyjamas. Bunny-sparkdräkt. 
Jag tog en bärs på café bikini. 
Och en kaffe på Gustos. 
Igår lagade jag bananpannkakor med Belinda och Emilia en sista gång innan Belinda far iväg till Noosa for god KNOWS How long. 
Sen gick jag till benandjerry med Diogo där det var gratis-glass-tisdag. Gick dit tre gånger under en dag med olika utstyrslar så de inte skulle känna igen mig. Lol busigt!?!?
Sen njöt jag lite i höstsolen. 
Kvällen avslutades med vin o vänner då Belinda som sagt flyttar idag... 

Jag har även vart på en jobbtrial som just nu ligger på is, fått SJUK PT-träning på fitnessfirst av en tränare jag träffat ute på krogen som nu ger mig gratis workout 2 ggr i veckan (win!!!) och basically ba glidit runt o umgåtts med alla möjliga sorters folk. 

Måste som sagt sluta leka nu. Skärpning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0