City2Surf & Birthday celebrations

BAM vad bra vi var igår!! 14 km från Hyde Park till kära Bondi Beach. Var en helt underbar upplevelse faktiskt, glada utklädda barn bjöd på lemonad o kakor längs vägarna, pensionärer stod på sina balkonger o drack champagne trots att klockan bara var 9 på morgonen och alltifrån smurfar, gamla tanter och bebisar sprang. Rob slog mig med en minut, så kom iallafall på andra plats bland familjen Ovenden! 

Kvällen innan firade jag fina vän Giovanni som fyllde år med en enorm brasiliansk bbq hemma hos hans familj. Kött i extrema mängder och grillning som pågick till mitt i natten, så mysigt! Sov sedan hos Diogo och dagen därefter vandra jag ner i soluppgången redo för springturen. 

Efteråt firade vi med Mad Pizza och familjen älskade det lika mycket som jag. Träffade även Suzanne som är tjejen som ska ta över nu på farmen efter mig (sticker ju om en vecka!!!!!!). Hon är en bekant till mig i Bondi så promota henne litegrann och fick Rob att hitta henne. 

Hayley, jag och Suzanne

Idag vaknade jag sjuk med feber och slemmigt huvud. Stack ut på en lugn promenad i de Australian Native Forest som inte får bli rörd för den har funnits här i typ... Alltid. 

Sen satte jag igång tårtbakande och middagsfix då mamma Florence fyller 42 imorgon! Rob är borta imorgon så vi fira henne ikväll med presenter och vin. Min present fick bli allt ätbart. Mysigt!!! Det var den superkvinnan värd. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka lite synd om mig och hoppas jag blir frisk snart... Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0