Det är något skumt som pågår på farmen

Dagen har varit knasig. Men en fin lördag. Minusgrader och solsken stack jag och Rob och fyllde på fårmat-containarna med nåt gryn som får mig att nysa och sjutton. Självklart TRILLAR JAG I och får en dusch havregryn eller vad sjutton det är över mig. Rob har nog aldrig gapskrattat mer. 


Blev sedan avsläppt i "stan" för lite ledighet. Åt brunch på ett mysigt nyöppnat trendish café. Det är något me mig och gröt i Australien. SÅ gott. Detta var organic Brown-rice-porridge kokat i mjölk med banan, dadlar och pumpafrön, toppat med fikon-kompott och rostade mandlar. Ja men ni hör ju? Gudomligt i kylan. 


Sedan åkte jag hem, sprayade lite buskar och insåg att jag ser ut som en pojke. 


Har även bakat kanelbullar för familjen är GALEN i dom och tagit en promenad. DÅ upptäckte jag något skumt. Någon dumpar något så vidrigt som grishuvuden, lammbebisar, inälvor och får-rester på "våran" uppfart, men vägen är allmän. Luktar vidrigt hela promenadstråket. Something is not right. Rob vet inte vem det är men han vet att det antagligen är något olagligt på tok eftersom människan dumpar sakerna här där den tror att ingen kommer upptäcka det. Små lammbebisar ska inte dödas, utan dö naturligt om det sker, och vem äger både får och grisar och lamm i närheten? Ingen Rob känner till. Spännande mysterium, hehe.. 

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS


Nu är klockan 19.30. Ska mata lammen, baka Bircher för morgondagens brunch och försöka fortsätta leta lägenhet i Sydney. Vi hörs mina vänner! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skriver då braaaaaa! Haha!! Pojke....nä du lilla flicka ♥

2014-08-02 @ 12:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0