Hur ska jag överleva utan denna underbara mat?

Okej nu kommer det ännu ett mat-späckat blogginlägg, står ni ut? Måste, för åker på fredag och fattar inte hur jag ska klara mig på världens fattigaste skafferi i Bondi igen. Kommer ju bränna alla mina pengar på dyra trendiga bruncher. 

Dessa sista dagar har jag iallafall ingenting annat att göra än massor av hus-städning och laga gooood mat. Låter tillexempel frukost-ceremonin ta 2 timmar. 

Imorse gick jag upp tidigt och blanda ihop en bircher med massa rostade nötter, kokos och gott. La mig sedan igen i en timme och läste medans Birchern gotta till sig. Titta sedan hur omsorgsfullt jag skurit upp äpplet, bären och hela kalaset? Fick nästan tårar så vackert och gott. 


När alla fönster i hela huset var skurade och frysen avfrostad var det dags för lunch. Blev parmesan-grillad zucchini och sparris med keso, toppat med extra parmesan och två lite för rinniga ägg, serverat med toastat surdegsbröd. Mjaou!!! Löjligt ju. 


Till kvällen slängde jag ihop något utav det godaste bröd jag ätit. NI MÅSTE TESTA DET!!! Det är ett "Pull-apart-dampher", ett rivbröd utan jäst! Fuuuullspäckat med vitlökssmör, rostade nötter, parmesan och timjan. Ja men ni hör ju? Åt tills jag fick magont, kunde knappt koncentrera mig på kycklingsoppan vi åt till. Foodporn i högsta grad. 


Några egengjorda kakor med jordnötssmör senare till efterätt somnade jag glad. Food makes u happy. Jag är en riktig mat-person som ni märkt! Men allt jag gör här är att jobba, sova och äta. Har inget bättre för mig. Hooooppas verkligen jag kan ta med mig lite utav denna matlagning och göra det bästa av situationen i Bondi. Sist gick det inget vidare asså, fann alltid en anledning till att köpa färdigt/äta ute istället för att vara smart och fixa själv. 

Torsdag natt sticker jag till Sydney tillsammans med Rob som ska hämta upp min ersättare Suzanne. Inget illa menat men KAN KNAPPT VÄNTA. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0