Jag har boende!!

It's all official, betalat deposition i den lya jag ska flytta in i i Bondi. Det är ett ljust fint (eget) rum med dubbelsäng, vita fina hyllor att lägga kläder på och that's about it. Det är ett stort hus i North Bondi (vi snackar typ 500 meter från min gamla lägenhet) med jättemysig uteterass med grill och möbler. Huset är stort och modernt inrett och kan inte fatta att jag får detta för 250dollar/veckan då jag och Emilia betalade 220dollar/veckan PER PERSON sist när vi delade rum. Eftersom huset är så stort bor det 7 andra där varav alla är par och äldre än mig. Är dock inte orolig för trängsel och smuts så det är strikta städregler som världens sötaste tant-landlord satt upp. Kan dock inte flytta in förrens den 1a september så får snylta av vänner i 8 dagar, FÖR NÄSTA FREDAG VID DENNA TID ÄR JAG ÄNTLIGEN TILLBAKA I SYDNEY! 

Eller ja, äntligen och äntligen. Lite stressfaktorer också som medkommer. Har ju inget jobb! Men har bonat RSA-kurs (alkohollincens man måste ha för att få jobba som servitris) redan andra dagen i Sydney så lär kunna få jobb rätt snabbt i princip var som helst. 

Men allt är ju en chansning! Gillar att leva on the edge, hah. 

Ska jobba hårt fram till nästa fredag - städa ut ett helt hus som Rob äger men inte bor i, röja undan trädgården, göra det skinande rent och till sist klippa mina egna naglar och ansa ögonbrynen innan Sydney. Veckan kommer gå snabbt!

Här kommer en random bild på mig i Dover Heights, lycklig i vårsolen förra året, hehe. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0