Jag har rosa hår

Fått kritik av mina blogg-fans (haha lol) att jag måste blogga mer. Har typ inte mycket att säga dock. Sen sist har jag bara sprayat buskar varje dag och tränat och bakat varje kväll. 

Om 11 dagar ska jag till Sydney och springa City2Surf med familjen här o säga hej till en och annan vän. 

Idag regnar det så jag tänker inte spraya utan stanna inne och baka, städa och mysa hela dagen. Är ensam hemma varje dag vilket är skönt men också ensamt och svårt för en översocial och babblig tjej som jag att vara tyst 13 timmar i sträck. Så tveka inte med att ringa mig på Skype.

 Därför jag blivit lite engelskfierad, skriver ju allt på Instagram på engelska tillexempel. Detta är inte bara i åtanke för mina engelsk-talande vänner utan ibland är det inte ens medvetet. TVn som är mitt enda sällskap om dagarna är på engelska, pratar farmar-aussie-engelska med djuren och när familjen kommer hem på kvällen babblar jag som en fontän. Så jag tänker faktiskt på engelska mestadels.... Men så grovt är det självklart inte. Finns ju inget värre än människor som börjar bryta på sin Svenska efter ett år eller två utomlands. 

Allt sprayande har iallafall gjort mitt hår rosa. Det blåser som fasen så får det i hela ansiktet, håret, kläderna. Ansiktet ser bara rött ut, vilket jag alltid gör på sommaren, så är väl som en spraytan för mig. Håret är däremot fullt av cerise-roSa slingor. Vore jag 7 år skulle jag väl vara nöjd, men stör mig LITE att det tar 3 veckor för det att försvinna. Nåväl, fint minne från farmen blir det.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0