Tandköttsinflammation, kaffe och kaffe

Har varit vaken i princip hela natten med bultande och blixtrande tandkött i hörnet där en visdomstand försöker titta  fram. Får smått panik då jag inte vill ha en infekterad och köttig mun lagom till Sydney-flytten, jag måste vara pigg och redo att söka jobb direkt! 

Har nu hällt i mig 2 koppar svart kaffe men mina ögon är fortfarande omöjliga att hålla uppe och tåras. Huvudet sprängs pga tanden och sömnbrist. Nåväl, solen skiner idag iallafall!

Apropå kaffe, ska jag betala 18 kr varje dag för att få samma goda espresso-kaffe i Bondi!? (Så mycket en longblack/cappuccino kostar här. Vad kostar den i Sverige?). Jag gillar inte Australienskt pulverkaffe..... Blivit bortskämd och kräsen. HUR ska jag överleva!?!?!? 


Idag ska jag bara baka kanelbullar till Rob så han klarar sig nu när jag åker och stryka lite vårkläder som äntligen ska få användas! Måste erkänna att jag är rätt trött på mina dagliga outfits här, hur glamourösa och vackra de än är! Ska bli kul att ha på sig skor i rätt skostorlek. 


(Jag må ha stora fötter men Rob överdrev litegrann...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0