The new living has begun

Söndag morgon 09.37 och jag har redan hunnit vara i Bondi en livstid känns det som. 

Anlände i fredags 05.30 men det var ju inga problem för vilken Aussie som helst . Knacka på Justin och vi stack ut och gick/träna längs stranden, betraktade soluppgången och omfamnade livet. Somnade sedan i hans soffa och när jag vaknat och han stuckit till jobbet fanns det en hallon-smoothie till mig i köket. 


Efter en promenad genom Bondis små gator mötte jag upp Etienne för att fira min ankomst med en sen frukost på Bondi Wholefoods som ligger precis bredvid mitt hus jag flyttar in i om 6 dagar. Jag beställde en "spiced quinoa porridge with maple roasted almonds, toasted coconutflakes, banana served with creamy coconut-milk". Asså SÅ gott, fast var nog lite väl "superfood-bomb-nyttigt för mådde lite illa och snurrigt efteråt. 


Satte sedan igång mitt jobb-letande med att lämna ut CVn o promota mig själv hela dagen. På kvällen stack jag ut på ett glas vin med Hanna och vi blev sedan inbjudna till en privat-fest på The Winery i Surry Hills. Vad vi inte visste var att det var tema "the great gatsby" så alla var prydda i röda läppar, diamanter, fjädrar i håret och cocktail-klänningar och in trillade jag med min denim-fårpäls-jacka och skitiga boots. 

Lördag spenderades extremt sömnigt hela dagen på att göra min RSA-kurs, så nu kan jag lagligt jobba i bar eller vilken restaurang/café som helst som serverar alkohol! 

Därefter stack jag till doktorn för jag har fortfarAnde VIDRIGT ont i tanden. Hela min mun är svullen och jag kan inte tugga. Har till och frånkommande feber och blixtrande huvudvärk. Har nu fått penicillin men han sa att jag MÅSTE söka upp en tandläkare vilket jag våndas för då en operation kan bli svinigt dyrt. Värsta fall gör jag som Tom Hanks i Castaway och använder en skridsko för att slå ut tanden - life of a poor traveller. 


På kvällen mötte jag upp en kompis för lite comfort-food och en bärs på Bondi Rumba och vi avslutade det hela med den godaste glassen jag ätit på Messina.


Idag hade jag en helt underbar fantastiskt start på dagen. Vaknade 07.00 och stack genast ut på en springtur längs havet med musik i lurarna. Nere på strAnden skulle jag hälsa på en vän och blev då "påtvingad" en gratis acai-bowl att avnjuta framför havet. Vet att jag sagt att den enda bra acai-bowlarn köps på Gustos, men detta café använder Gustos granola så det är okej! (Fattar ni överhuvudtaget va jag pratar om?) 


Nu Ska jag hoppa in i duschen hos Justin där jag snyltar boende just nu och sedan ska jag lämna CVn HELA dagen! Wish me good luck. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0