Vår katt är död

Tog lite frisk luft innan frukost, katten levde och skuttade. Åt frukost och när jag gick ut igen 20 minuter senare låg en förstelnad katt på grusuppfarten (död). Så jäkla mycket död omkring mig! Rob hade glömt kedja vår fårhund som fick fnatt och naffsade ihjäl katten. Hemsk hund kanske ni tänker, men tydligen så de är tränade. Att naffsa fåren och katten var helt enkelt inte lika tålig. Nu ligger det en död katt i botten av vår soptunna, wuuuhhh creepy. 

HELT nytt samtalsämne, Masterchef-Ellen fortsätter leverera! Improviserade ihop en sparris-tartine med mozzarella o rostade hasselnötter igår. Och en sallad med grillad zucchini och bacon med aioli-dressing. NJAM, får nog bli likadan sallad till lunch idag! O den där paj-saken blev inte fel asså! Förenklat som en paj rustikt bakad utan pajform. Bara ett finare namn för det, TARTIIIIINE MONSIEUR!
Idag ska jag bara VAAARA. "Ledig" så ska springa en sista gång innan loppet på söndag, duscha mitt rosa hår, läsa 50 shades of grey och packa väskan. Åker ju till Sydney imon med la familia!! Vår sista grej allihopa tillsammans. Ganska otaggad på 14 km på söndag dock. Men ska bli kul att träffa lite mates, kika på lägenheter och käka pizza såklart! 

Hörs efter helgen, då meddelar jag om jag vann City2Surf eller inte. Har ju fått nya springskor och allting! (Tack mamma pappa) 


Hehe japp, tog denna bilden nu ståendes vid brasan. Fancypants. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0