Vårtecken, mat och blodiga rivmärken

Åh idag är jag glad. Solen har skinit hela dagen och varit härligt värmande och jag har funnit det första tecknet på att det kanske snart blir vår. Ett aprikosträd blommade i en öde skogsglänta jag promenerade frivilligt genom imorse efter frukost. 


Att bero på frukost - såhär god var den imorse! En skål fylld med bircher (shit märkte nu att jag råkat radera förra inlägget jag skrev om det!! Aja bircher är gött kan väl det inlägget sammanfattas som), yoghurt, frukt och självklart EGENGJORD granola. Har sjävklart mina bak-besatthet kvar, varesig jag bor på en farm, i en trång lägenhet i Bondi med dess stränder eller i en villa på Pionstigen i ruggigt höstregn. Nu när det på senaste blivit en jäkla massa snack om mat kan jag lika gärna visa er va jag slängde ihop till middag ikväll! Improviserade ihop vad som fanns hemma och blev krispiga asiatiskt kryddade kycklingklubbor med wokade nudlar & grönsaker, toppat med vårlök och rostade pistagenötter. Attans vad gott det blev! Så kul att jag får laga så mycket mat här, att få experimentera varje kväll och lära sig nya saker som ite bara har med att jaga lamm och lyfta tungt att göra. 


Och att bero på lyfta tungt (snygga övergångar jag gör) så har jag idag jobbat hårt som en gris. Har samlat ihop 4 enorma nedrivna träd till en enda gigant hög. Alltså lyft ofantliga mängder stubbar, stockar och grenar och hela min kropp är täckt av blodiga rivsår. Skulle egentligen låta detta ta 2-3 dagar, men var så inne i arbetets gång med podcast i öronen och solen som lyste att jag ökade tempot och slet som ett svettigt djur i 5 timmar utan paus. Blev helt klar, så kan istället imorgon gräva ner mig i långfrukost, solpromenad och kanske till och med lite bokläsande... 

Nu värker kroppen och jag ska sova. 
Här har ni mig på väldigt nära håll 07.31 på morgonen, 67 sekunder efter att väckarklockan ringt. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0