OFFICIALLY GOING BACK

 
Nu har jag bokat flygbiljett. Den 30e Mars 19.25 tror jag bestämt det var flyget beger sig iväg tillbaka "hem". För det känns ändå lite så. Det känns mycket tryggare än sist jag åkte, och jag kommer förmodligen mest befinna mig på välbekant mark.
 
Jag kommer åka själv och om min fru Emilia anländer senare är ännu oklart. Jag var bestämd redan när jag lämnade att jag skulle tillbaka och fortsätta leva "vardagslivet" i Bondi. Visste från början att jag bara var hemma på "visit" för att få catcha upp med de vänner som är hemma och min underbara familj. Men nu är jag redo igen, och det känns jävligt bra.
 
Självklart riktigt läskigt. Att inte ha Emilia med mig, eller någon annan kompis. Men jag har bott i staden förut och kommer inte bege mig ut på okänd läskig mark. Iallafall inte i första taget. Och det är inte det jag är ute efter. Vill bara bo där. Jobba och leva. För det är precis det jag hade gjort här i Sverige dessa månader, och då känner jag att det är så mycket mer värt att göra det där nere. Speciellt när visumet bara gäller i ett år. Och man bara får det en gång i sitt liv. Mitt visum går ut 1a September. Men vi får se hur länge jag stannar..
 
Nu ska jag denna månad fortsätta knega som vikarie så mycket jag kan och får (BLI SJUKA OCH HEM OCH VABBA MED ER FRÖKNAR OCH MAGISTRAR) och sedan WIIIIII, bär det av på äventyr nummer 2. Eller kanske bara fortsättningen på det första...
 

JAG RENSAR UR MIN GARDEROB

Nu när jag kommit hem och landat litegrann håller jag på och rensar ur min garderob. Detta dels för att jag shoppat en del i Australien och inser att jag inte kommer kunna använda allting, även om jag tycker om alla mina kläder, men även för att jag SNART SKA TILLBAKA (!!!) och det känns då lika bra att göra sig av med kläderna och låta de komma till användning än att de bara ligger och dammar i garderoben. 
 
Följande kläder säljer jag därför för en billig slant. Kommentera inlägget här med er mejladress/kontaktuppgifter eller mejla mig direkt på ellenbth@hotmail.com. Ni kan även skriva till mig på PM på facebook eller hur ni nu vill göra för att få tag på mig. Lättast vore väl att mötas upp om ni bor i göteborg, men kan även tänka mig skicka vissa av kläderna om ni är beredda att betala frakten. 
 
Ska självklart berätta mer om det här att vi snart åker tillbaka, och hur vi har haft de de senaste dagarna. Men nu vill jag bara vila lite.. 
 
Batiktopp från Green Dragon, strl XS. 180 kr
 Odd Molly blus, strl 2. 200 kr SÅLD!
Oversize-skjorta från H&M i strl 36. 70 kr
 Topp i Paisleymönster från ZARA, strl M (enda storleken). 70 kr. SÅLD!
Söt prickig blus från H&M strl 38. 70 kr
Peplumtopp i grov bomull från H&M trend. Tyvärr har vissa av paljetterna tappat sin sammet så att de nu glittrar lite, men jag tycker helt ärligt bara om det, men säljer den ändå extra billigt pga detta. 60 krSÅLD!
 Grå oversize-tröja med detaljer nedtill från ONLY. Strl M. 50 kr
 Oversize-Topp i hälften siden, hälften bomull från ZARA, strl M. 100 kr
 Småglittrig spetstopp, strl S. 60 kr
Gosig stickad oversize-tröja, strl S. 80 kr
Söt rosa tröja från H&M, strl M. 80 kr
 "Emil-i-lönneberga-skjorta" från H&M, strl 36. 60 kr
Enarmad partyklänning från ZARA, strl M. 100 kr SÅLD!
 Curlingkängor från Vagabond, strl 39. 300 krSÅLD!
 
LYCKA TILL ATT FYNDA ;);););););)););
 
 


Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0