OFFICIALLY GOING BACK

 
Nu har jag bokat flygbiljett. Den 30e Mars 19.25 tror jag bestämt det var flyget beger sig iväg tillbaka "hem". För det känns ändå lite så. Det känns mycket tryggare än sist jag åkte, och jag kommer förmodligen mest befinna mig på välbekant mark.
 
Jag kommer åka själv och om min fru Emilia anländer senare är ännu oklart. Jag var bestämd redan när jag lämnade att jag skulle tillbaka och fortsätta leva "vardagslivet" i Bondi. Visste från början att jag bara var hemma på "visit" för att få catcha upp med de vänner som är hemma och min underbara familj. Men nu är jag redo igen, och det känns jävligt bra.
 
Självklart riktigt läskigt. Att inte ha Emilia med mig, eller någon annan kompis. Men jag har bott i staden förut och kommer inte bege mig ut på okänd läskig mark. Iallafall inte i första taget. Och det är inte det jag är ute efter. Vill bara bo där. Jobba och leva. För det är precis det jag hade gjort här i Sverige dessa månader, och då känner jag att det är så mycket mer värt att göra det där nere. Speciellt när visumet bara gäller i ett år. Och man bara får det en gång i sitt liv. Mitt visum går ut 1a September. Men vi får se hur länge jag stannar..
 
Nu ska jag denna månad fortsätta knega som vikarie så mycket jag kan och får (BLI SJUKA OCH HEM OCH VABBA MED ER FRÖKNAR OCH MAGISTRAR) och sedan WIIIIII, bär det av på äventyr nummer 2. Eller kanske bara fortsättningen på det första...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0