East Coast Trip

11 dagar kvar idag, och vart är det nu vi ska? Det ska jag berätta.
 
Vi ska resa upp över Australiens östkust och har 4 destinationer vi kommer besöka lite längre. Först tar vi flyget till Byron Bay. Detta är ett strandparadis där det inte finns mycket mer än att bara göra ingenting, ligga på stranden och SURFA. Vi har på något vänster lyckats flörta till oss gratis surfbrädor och vi känner lite australienska surfkunniga kompisar som befinner sig här samtidigt som vi är här, så här blir det SURFA AV.
 
 
Next stop är Surfers Paradise som vi tar tuff-tuff-tåget till Surfers Paradise. Detta ser lite miami-aktigt ut med storstaden precis intill stranden och här blir det nog mycket party och möten med roliga människor. 
 
 
Efter detta tar vi ett lite lugnare stopp i Noosa som är känt för sin vackra natur då nästan hela området är en enda stor nationalpark. Vackra regnskogar, stränder, klippor etc. att hajka igenom.
 
 
Last stops - Fraser Island! Som bl.a. har en av världens största sand-öar och helt fantaaaastiska stränder perfekt för snorkling och häng. Här finns även det där kända båt-vraket de flesta nog sett på bild. Här har vi bokat en liten mini-tripp med en grupp människor där vi kommer campa PÅ stranden och jag och Emilia kommer få våran egen strand-jeep vi kommer resa runt på stranden med. HUR KUL!? Gäller bara att tänka på att vänstertrafiken även gäller på stränderna, så inga fler bilolyckor inträffar.
 
 
Igår köpte vi små mini-resväskor och vi har nu planerat de flesta detaljer så att allting funkar. Men lite spontan måste man också vara, så vi får se hur vi kommer bo på de olika destinationer och vad vi kommer att hitta på. Vet iallafall att det kommer bli så hiiiimla roligt och jag är så taggad att se andra områden av Australien, (även om jag ÄÄÄÄLSKAR mitt "hem" här).
 
Nu ska jag traska iväg till en läkare och be om antibiotika. Har nämligen haft en förfärlig slemhosta och småfeber till och från i 3-4 veckor och vill ju må perfa till vår resa så jag kan surfa och flaxa runt och löjla mig hur mycket jag vill!!

Kommentarer
Postat av: U

Verkar underbart var försiktig

2014-01-03 @ 23:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0