en perfekt start på det nya året

Har haft en helt underbar 1a januari. Vaknade med huvudvärk och soggiga ögon men det botades lätt med ett morgondopp och utsökt frukost med quesadillas, hemmarostad granola med mjölk, färsk frukt, kaffe och VATTEN.Därefter begav vi oss ner till beachen som var helt SMOCKFULL av människor. Inte sett den så förr, helt absurt, men den är ändå relativt stor så vi slapp iallafall ligga i andra människors armhålor.

Vet ni vad som hände sen? Jag skulle gå och hälsa på min kompis Harrison som är en life-guard lika gammal som mig. När jag och Emilia går fram till honom i strand-jeepen ser vi inte att han blir filmad inför inget mindre än tv-serien "Bondi Rescue". Vi vet inte riktigt hur det gick till men rätt som det är har vi videokameror och mikrofoner framför näsan på oss och VIPS blir vi lurade att sätta oss på strandjeepen med Harrison och ge honom en nyårskyss framför kamerorna. Ja då har man haft en roll i Bondi Rescue, check! Haha får väl se om de tar med detta, så tafatta, svengelska och fnissiga vi var.


Dagen fortsatte och vi köpte Ben and Jerry till lunch. Blev en couch-potato - kolaglass med chokladdoppade potatischips i. Låter det äckligt? Det är HELT fantastiskt. Sen gick vi barfota i Bondis alla vrår någon timme och jag fick en glasfot i foten. Sånt som händer...
Frammåt kvällskvisten började magarna kurra igen så vi satte oss vid havet med våra fantastiska Olies Burgers. Flottigt? En grillad kycklingburgare med luftigt bröd, advokade, färska grönsaker och Aioli. Och Pommes och Chilli-mayo dårå. Fantastique. Det värdaste 13 dollar man kan spendera här i Bondi på delad plats med Açai-bowl.Avslutade kvällen med planering av vår resa (ska berätta om den så snart som möjligt) och lite mingel på mysiga Bucket-List.

En helt underbar lek-dag helt enkelt. Och ganska sorgligt att jag lämnar denna lekplats om 12 dagar. Faktiskt gråtit en liten skvätt idag, sentimental och känslosam som man blir av nyår och sömnbrist.

Imorgon blir det tillbaka till rutiner och jobb. Och roligheter. De kommande dagarna ska bli bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0