En perfekt tisdag

När Emilia slutade jobbet tog vi oss till vårat beloved Beach Burrito och avnjöt en sista måltid med nachos, quacamole och burritos i mängder. Fyfan vad gott det är. Tvekar på om det finns alternativ hemma i Sverige som kan toppa det.
 
 
Sedan anslöt sig vår kära Aussie-vän Lilli som vi lärde känna hemma i Sverige när hon var Au-pair. Hon kommer ursprungligen från Noosa som vi ska åka till på vår trip nästa vecka men har flyttat hit till Sydney. Vi gick till mysiga café bikini och fick snickers-shots och Sangria. Kvällen avslutades hos några Life-Guards på Bondi Beach i deras överlyxiga lya.
 
 
Idag då? Jo men klockan är 2 och jag har redan hunnit få en 200-dollars-böter för att jag åkte buss med fel busskort. JÄVLA SKIT rent ut sagt. Menmen, tror inte jag kommer betala den faktiskt då jag snart lämnar landet. I mean, what are they gonna do about it !? Hehe.. Nej men de var ganska snälla och skulle hjälpa mig ansöka om att bli "benådad" för att jag är en efterbliven turist.
 
Om någon timme eller två kommer de goa manly-tjejerna hit för att gå ut med oss här i Bondi ikväll, så jag får allt ta och rycka upp mig.. Glad onsdag people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0