Kommer sakna denna vardag så mycket


Kasta i mig frulle o traska ner till stranden själv redan 9.20 imorse. Så skönt när det fortfarande är någorlunda tomt o lugnt på stranden.

Efter en halvtimme kom Anna ner och vi tog en strandpromenad längs beachen och tillbaka. Lämna våra handdukar och väskor på beachen,men de var för fula för att stjälas. (vad säger du nu mamma!?!?)

Men när vi kom tillbaka hade fler fior hittat ner till stranden och lagt sig vid våra handdukar. En Sofia-fia och en Emilia-fia. Mysigt.

Halv 12 övergav jag stranden för att gå upp och kasta i mig fattigmans-mellis/minilunch innan jobbet. Det bjöds på asiatisk pulversoppa och grekisk yoghurt med päron, rostade nötter och honung till efterätt. Ganska fint i skuggan på vår backyard, trots utsikten över skumma grannar.

Efter roligt jobb med utsikt över skitsnygg kille i 5 timmar hade en sjuk emilia (jag som smittat henne HAHAHA xD ) lagat svingod middag med wook, kalkonfilé och nybakat stekpannebröd. GOOOOTT

Nu avslutar jag kvällen med frozen yoghurt i pistage-smak toppat med pepparkaks-granola och sagan om ringen på datorn.

Nu har jag två lediga dagar framför mig. HEEEEELG. Ska passa på och packa inför vårt äventyr.

Åh vad fina dagar jag fått leva här i 4 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0