motgångar i paradiset

Idag vaknade vi med en hejdundrans bakfylla och firade det med att unna oss en helt underbar frukost på ett café vi gått till varje morgon här i Gold Coast. Organiska Macai-pannkakor med macadamia-strössel och kakao, Paleo-granola med KOKOS-SORBET, färskpressad äpple-mint-bär-juice och en liten kaffe från himmelen. Många okända termer på nyttiga bär och frön vi aldrig hört talas om, men smakade himmelen.

Därefter tog vi en taxi in till ett shoppingcenter för att fixa boende för inatt, men aaaaaaallt var fullt. Efter svett, suckar och till och med tårar fick vi pröjsa 220 dollar för ett enda rum på ett motell som inte ens ligger i staden.

Efter goda hemmagjorda tortilla-pizzor blev vi dock glada igen och nu har Jordy skjutsat oss till motellet som visade sig vara riktigt mysigt med stooor king-size-bed, tv, EGET BAAAADRUM och micro för den som önskar. Klockan är 18.14, vi sitter och sno wifi utanför ett thai-kök och ikväll ska vi bara duscha, äta chips och mysamysa.

Imorgon bär det nämligen av till Noosa där det väntar massvis med surfing, hajk och vacker natur. Tack för visiten Surfers Paradise/Gold Coast!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0