NOOSA

Framme i ett stekhett Noosa. Otroligt vackert här med en flod som slingrar sig härsan och tvärsan genom den lilla byn. Gräshoppor stora som fötter, kalkoner och kokospalmer pryder de lugna gatorna och människor stand-up-paddlar, fiskar och njuter av fridfullheten.
Dagen har sedan bestått av en kort surf på stranden, men var inte så kul för vi var otroligt trötta efter helgens galej och våra gratis-surfbrädor var skitdåliga och alldeles för stora. Sedan blev det middagslagning på hostelet, så himla mysigt att laga middag på hostel tycker vi. Speciellt här där det är så litet hostel med bara massa skummisar som bor här. Våra roomies är ett fisblekt irländskt par ca 10 år äldre än oss. Nu vet ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0