What an amazing helg

Haft en så bra helg. Igår efter jobbet var vi bjudna till ingen mindre än Evelina Pettersson Bråthes familjevänner här i Australien där det blev en riktigt Mölnlycke-reunion. Hela Evelinas familj var här i Australien över helgen och alla "manly-tjejerna" var även där och några kompisar till min storebror. Vi blev SÅ bortskämda, blir helt glad när jag tänker på det. Det var en riktig australiensk barbeque med entrecôte, korvar, lax och känguru vilket var förvånansvärt gott, smakade precis som vilket grillat nötkött som helst. Var även pastasallader, såser, bröd och tillbehör i mängder. En riktig studentbuffé och vi njöt ända ut i tårna. Inte ofta men får äta så fint här i Australien, en kontrast mot våra snabb-nudlar med fiskpinnar från Coles egna billigaste märke. Var trevligt att få lite familjär känsla igen också. Sammanfattat en top-noch-kväll.
 
 
Idag efter jobbet tog jag bussen till det fina stället Watsons Bay och Emilia kom kort därefter. Vi la oss vid stranden som är så underbar för det är inga vågar ALLS vilket faktiskt är rätt skönt, man kan ligga i och plaska i vattnet hur länge som helst. Sedan tog vi en liten promenad och såg ett bröllop som pågick på stranden och avslutade sedan eftermiddag på Beach Cluben med lemonad. En riktigt go after-work med andra ord. 
 
 
Nu sitter jag i soffan sol-trött med pasta-tomatsås i magen. Ska nu planera lite inför min och Emilias resa och sen träffa Anna eller någon annan fin kompiz här i Bondi. Puss och glad söndag sweds!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0