3 månader i Australien

Idag är det exakt 3 månader sen jag landade på Sydneys flygplats med 1000 fjärilar i magen, överskottsenergi och en svintung resväska. Då var tanken att jag skulle stanna till mitten av Augusti och sen åka hem till Sverige för gott. Nu sitter jag på en farm vid en brasa. Utomhus är det 0 grader och snöstorm och jag kommer inte vara hemma om 1.5 månad FOR SURE. 

De tre första månaderna jag åkte hit första gången med Emilia var väldigt turbulenta och händelserika. Jag blev påkörd av en bil och fick uppleva och lära mig nya saker som att flytta hemifrån, leva efter en budget, gråta efter mamma och pappa, bli sparkad från jobb och så vidare. Det var sannerligen en underbar tid. 


MEN jag måste säga att jag under dessa tre månader lärt mig så mycket mer. Låter djupt men lärt mig så mycket om mig själv genom att vara här HELT ensam. Och att vara helt ensam är underbart. Jag kan umgås med precis vem jag vill och jag lär mig så mycket genom att socialisera mig på egen hand. Jag kan gå vart jag vill och göra vad jag vill när jag vill. Vilket jag gör. Jag menar jag är just nu uppe i Orange och skär halsen av får och kör traktor och andra sekunden ligger jag på stranden i Sydney på min Surfbräda och vilar. 

Jag vet inte vart jag befinner mig om ens 2 månader. För inte hade jag kunnat tro att jag skulle vara här för 2 månader sedan. Jag kommer iallafall fortsätta ha jäkligt kul och göra som jag vill. Följa min magkänsla för det har hittills visat sig bara löna sig! 

Deep shit. 

Nu ska jag äta chocolate pudding med Rob till Australian Masterchef. Vi är lite deppiga idag utan anledning och hR pratat cancer, självmord, olycklig kärlek och sjukdomar hela dagen. Imorgon ska lamm jagas i pisk-regnet och en 1.5 meter djup grop ska grävas. Rob ska klippa mitt hår också för jag har inte råd med frisör. En helt vanlig dag med andra ord. 

Lev livet Sverige. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0