Family living

Hayley som är lika gammal som mig är hemma över vinterlovet då hon vanligtvis pluggar i Newcastle. Hela familjen är alltså komplett vilket innebär vinterlovsaktiviteter för hela slanten. 

Jag och Hayley jobbar ihop om dagarna. Vi bygger staket, jagar får, bakar kanelbullar och dricker kaffe. Detr kul att inte vara totally alone hela dagarna och jag och Hayley är rätt lika. Bubbliga pratkvarnar båda två. 

Vid 5 när solen ( som i och för sig mestadels gömmer sig bakom gråa tunga moln ) spenderas dagen med träning inför loppet i Sydney vi alla ska springa om en månad, långkok, mata brasan och filmtittande. Vanliga vinterrutiner jag har med familjen i Sverige som nu sommarsemester i Danmark. 

Antar jag förtjänar denna vinter efter en sommar från maj förra året till maj i år ( minus två kalla månader i Sverige )

Blooodig lammstek med ratatouille och pumpa. Tack Florence! 

Lördagsshoppingen i min ensamhet. Här fanns överkast från Anna O. som ligger på min stora svenska säng. Shit den sängen saknar jag. Speciellt när mina syskon ligger skavfötters o snarkar. 
James Franco och en apbebis. Kan det bli bättre? Jag är kär i James Franco. Undrar om han gillar svettiga bonnatöser.

Mexican night. Beef-chili, homemade cornbread, herbed wildrice, avocado-sallad, paprika-hummus, nachos och mojito avslutades med någon ugnsbakad blåbärspannkaka med blåbärsgrädde. Nä, saknar inte att laga mat i Bondi alls faktiskt.

Men saknar Sydneys värme. Nåväl, one month to go! 

PS. Tror jag bröt mitt långfinger idag. Det är blåsvart och dubbel storlek. Tappa en järnbjälke på handen. Ds.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mår fingret?
Sa jag att vi längtar?
Du är bäst och älskar dig!

2014-07-10 @ 22:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0