I'll cut your balls

Har inte uppdaterat på länge, Men jag har inte haft något internet. Nu har jag så det räcker för ett tag iallafall! Hmmm vad har hänt sen sist? 

Jag var i Sydney i förrgår över en natt för att ta farväl av Lovisa en sista gång som åker tillbaka till Sverige efter två år i Australien som jag nu är ute efter. Flyttade även officiellt ut ur min gamla lägenhet i Bondi så jag måste hitta en ny om 3 veckor när jag farmat klart. 

Här på farmen har vi ju massa mammor som fått lamm, 780 lamm för att vara lite mer exakt. Idag kl 07.00 stack jag och hela familjen och jagade dem genom skogarna i några timmar tills vi blev svettiga som kladdig ost. Nästa stora jobb var att separera lammen från sina mammor. Efter detta skulle alla lamm få 2 sprutor, en öron-piercing och inte bara ett tajt gummiband runt svansen som ska få den att ruttna och trilla av, utan även runt lammpojkarnas pungkulor! 

Efter 14 timmar är vi klara. Jag har BAJS i hela ansiktet och hela kroppen värker. Nu väntar potatis-purjo-sparris-soppa, surdegsbröd, pumpa-frittata, lammkebab, korvar, sallad och KLADDKAKA jag gjort. Vi har tänt en stor brasa utomhus men är alldeles för trött för att gå ut. 

Så det var iallafall hur jag spenderat min lördag. Säger väl rätt mycket om denna familjens gemensamma helgaktiviteter. Annat än stranden-utflykter eller familje-shopping i köpcentret... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0