Jag har blivit MAMMA!!!

Detta är rätt sjukt. När jag var ute och åkte i min bil häromdagen för att kolla att alla fårmammor födde ungar som de ska hitta jag en övergiven, bara några minuter gammal (fortfarande kladdig) lammunge. Förmodligen var det en korkad mamma som fått tvillingar som bara ville känna sig vid en av ungarna, vilket innebar att hon nu var MIN. 

Hon SOVER med mig, matar henne varannan timme (sover inte jättemycket om nätterna nej) och jag bär runt på henne i princip hela tiden och tar bilder som vilken stolt mamma som helst.  
Vanligtvis brukar Rob bara "ge upp" de övergivna. Men eftersom han anställt mig har han nu tid med att försöka rädda de lamm som blir lämnade av korkade får. 

Tyvärr är inte chansen 100% att hon överlever då konstgjord mjölk inte är det optimala, men jag gör mitt bästa för att hålla henne vid liv och hon visar än så länge efter 2 dygn framsteg. 

Håll tummarna för Madicken med mig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0