Sydney-partey, lösgodis, lammbebisar och läkerol

Jag åkte till Sydney i lördags och skulle bara stanna en natt för att hälsa på. Söndagens morgonstund med sjusovande och massiv frukost med toast, hashbrown, fattiga riddare, glass, kaffe etc gjorde att slarviga tankspridda Ellen missar tåget hem till farmen! VÄRLDENS bästa Rob svarar då att jag borde stanna till Torsdag och festa järnet eller vad jag nu vill göra då det ändå bara regnar i orange och det var ödet för mig att åka till Sydney och stanna fem dagar extra. 

Sagt och gjort och jag hade de bästa dagarna på länge. Svindyra lång-frullar, biobesök, spontana VIP-kvällar med Tinie Tempah, soff-häng, pizza, beachroad etc! De spontana visiterna blir ofta de bästa! 

Hann med tåget med 1 minut till råga efter att ha rally-åkt med världens mysigaste taxichaufför genom hela Sydney-city för att hitta genvägar för att hinna. På tåget "hem" föll jag en tår som man kan göra när man är bakis och lycklig. Saknar min svenska familj, vänner och är överväldigad över hur bra jag har det. 


Och vad möts jag då av hemma? Ett enormt paket från Sverige och ett nytt lamm! Och han ska överleva!!!!! Vi har köpt ny färsk mjölk och nu jäklar ska här bli lammuppfödning! Och i paketet hitta jag inte bara underställ och raggsockor inför kalla vintern här på landet utan 3 kg saltlakrits, läkerol, branmusli, hur mycket fina myskläder som helst och springkläder som jag ska ha på mig när jag och Rob ska springa ett lopp från Sydney harbour till Bondi! Vi har en challenge så Rob tränar nu för fullt varje morgon för att komma i form. Får la se vem som vinner? 

Idag har jag haft världens finaste start på farmen igen. Solen sken, jag svettades sönder i mitt nya svenska underställ, åt svensk sommarfrukost med frebaco-musli och jordgubbar och efter halloumi till middag har jag nu oändliga hemmakvällar framför mig, jag och häxvrålen <3 Allt handlar om socialt partyliv och farmliv i perfekt moderation och kombination! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0