Mystorsdag mysfredag

Blev kneg på torsdag trots allt, kunde inte med att säga nej! Men vid kvällstid kom fina Hanna förbi och vi avnjöt ost, kex, vin (vuxenpoäng) och mysig svensk television. 

Idag vaknade jag me lite halsont (FAN) så tog det lugnt hela morgonen tills pappa hämtade mig vid lunchtid. Vi åkte då till Villa Odinslund där vi avnjöt en delikat lunch och massa babbel om alla möjliga onödigheter. Nu har jag snart jobbat 4 timmar på VendeModa. Sen ska jag hem till familjen för lite fredagsmiddag följt av mys med underbara saknade vänner jag inte träffat sen studenten i princip!!!!!! Can't Wait. 

Och bestämt mig för att ha världens skönaste helg fyllt av kaffe i solen, lugn packning, mys och båtsmanpromenad. Ska försöka inte lämna mitt territorium allt för mycket, så folk får komma till mig istället hehehehe, måste ta det lugnt nu inför resan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0