Some East Coast Pics

 
En blandning av Byron Bay, Surfers Paradise, Noosa och Fraser Island - några utav de underbara platser i Australien vi hann besöka under vår 2 veckor långa trip innan jag och Emilia åkte hem till Sverige. Hann ju knappt blogga någonting under detta då internet sög och likaså min mobil som jag nu ersatt med en ny - redo att förstöras för nästa resa kanske?
 
Finns egentligen inte än så länge jättemycket att blogga om. Jag kommer som sagt fortfarande (iallafall siktar jag på det) att bo i Bondi. Det jag gör nu är att jobba så mycket jag erbjuds av kommunen och Vende Moda, kika på lite annonser efter lägenheter i Bondi samt gosa med syskon, mammapappa och vänner. Inte jättespännande med andra ord. Men bloggar ändå för jag vet att vissa (huvudsakligen släkt) finner det uppskattat.
 
Funderar just nu på om jag ska fortsätta blogga när jag åker ner, eller om det blir överflödigt när jag redan gjort det i ett halvår. Kommer ju inte leva likadant nu, och göra samma typ av saker, men fortfarande. What do you recon? (Vad tycker ni?)

Kommentarer
Postat av: vilma

BLOGGA PÅ! BLOGGA PÅ! BLOGGA PÅ!

2014-03-03 @ 18:51:25
URL: http://vilmakarin.blogg.se
Postat av: Mormor

Gör det blogga på det är underbart att se alla underbara bilder

2014-03-05 @ 16:00:32
Postat av: Lina

JAAAAAA, blogga! Kul att läsa om ditt liv i Aussie :D

2014-03-08 @ 11:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0