Jag lever!!!!

Och har fruktat detta blogginlägg för har så mycket jag vill dela med mig om. Men jag ska försöka fatta mig så kort men saftigt så möjligt. 

Jag bor på en farm i Orange hos en familj där pappan är bonde/gruvarbetare och resten jobbar med annat. Jag har bara varit här i 4 dagar men redan gjort saker jag aldrig trodde jag skulle få göra och upplevt sånna sjuka saker. 

Jag sliter som ett djur när jag arbetar med Rob om dagarna och har bland annat fått vaccinera 800 lamm genom att stoppa ner min hand i deras hals medans de kämpar livet ur sig för att slippa.

 Jag har agerat fårhund och sprungit efter en flock av 1000 får och lyckats få in de på en yta på 25x25 meter. 

Jag har kört traktor, 30 m lång lastbil fylld med flera ton stock som flak och parkerat detta i en ficka mellan två skithögar.

. Jag har en egen hundvalp och en egen flakbil som må se ut som en rishög men som jag kör med mitt på prärien eller i den värsta terräng mitt ute i buschen. 

Jag har sågat ner ett 20 meter högt gum-tree och lyft över totalt ett ton virke med mina bara händer. 

Livet här är allt vad Bondi inte är. Varje kväll däckar jag vid 9-tiden av total utmattning och av att min kropp skakar. Jag har blivit brun som en chokladboll då jag är ute från soluppgång till solnedgång. 

Jag är helt enkelt ett med naturen. Och jag älskar det. Det är ensamt som tusan men jag tror det är nyttigt. De senaste veckorna i Bondi har varit alldeles för hektiska så jag behöver ensamhet, tystnad och prata med djur som inte komplicerar saker. 

Frågor på det?

Kommentarer
Postat av: Hilda

Åh vad kul det är att läsa om vad du gör Ellen! Fan vad cool du är!!

2014-05-24 @ 00:33:43
Postat av: klara

så stolt över dig

2014-05-26 @ 21:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0