Första vårhelgen

I fredags vid lunchtid anlände en Rob Ovenden med blåtira i sin 20 år gamla Subaru. Jag blev bjuden på lunch och drinkar med gurka och ingefära på The Norfolk i Surry Hills på den mysiga uteterassen. Besöket berodde inte bara på att vi saknar varandra utan för att han ville fira mina snart 20 fyllda år. Fick ett presentkort på Coles (mataffären), presentkort till att ladda på mobilen, ett dussin ägg OCH en stor låda jag inte för öppna förrens den 12e. Känner mig så bortskämd och väl omhändertagen att jag blir generad. Efter lunchen kom Lee och Etienne och Kirrah till min bakgård och tillsammans med Rob och min tyska flatmate Michael drack vi lite mer i ett helt absurt regnstorm-väder som hållt i sig snart en vecka. Fredagen avslutades på några barer runtom och en härlig pizza innan läggdags. 
Lördag jobbade jag hos slaktarn vilket var jättekul som vanligt! Fick även ta med mig hem kyckling, beef jerky, revbensspjäll OCH en hel tillagad kanin som jag sedan åt till middag. Aldrig ätit kanin innan och hula bandula vad gott det var! Den var tillagad med plommon, sidfläsk, soltorkade tomater och något något som vår fantastiska korta oförståeliga lilla kock från Nepal improviserat ihop. 

Direkt efter jobbet mötte jag upp FRIDA KÄLLSTRÖM OCH AMELIA OLSSON som anlänt från Sverige. Vi drack te i min säng med tända ljus. Mys. 


Söndag och regnet fortsatte ösa ner. Efter 7 timmar jobb blev det till att åka in för några glas vin på The Winery och Shady Pines och vara hemma runt 11-12 igen. Slutade med att jag, Frida och Amelia åt 4 skålar jordnötter på Shady Pines. Enda Sanna anledningen att gå dit. Måndag och våren kom!! 24 grader sol och jag hade en ledig dag. Styrketräna tills svetten drypte, fika på stranden, promenera med vänner, hämta ett baotapaket i City från min saknade familj och hade taco-kväll hemma hos Ets. 

Nu är det tisdag och vädret är lika underbart. Klockan är 10.00 och jag har redan hunnit laga lunchlåda, vika tvätt, äta frukost och nu är jag ute och spatserar i det fantastiska vädret. Vattnet är dödsstilla så idag är det bara stand-up-paddlare och motionssimmare i havet. 

Jobbar om två timmar. Måste lösa en kaffe innan dess. Ciao! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0