Livet är underbart

Har i helgen firat min födelsedag och denna dag ägde rum i fredags och jag fyllde 20 år. 

Vaknade på morgonen och öppnade paket innehållande vrålsexiga trosor från min 14åriga lillasyster Vilma och Klara skämde bort mig med smickrande ord och trendiga kläder. Hade ju även en låda från Rob innehållande en stor flaska limoncello men om någon frågar är det INTE HAN som försett "lilla jag" med alkohol. Så säger han iallafall. 

Dagen fortsatte med brunch på mamasan men starka cocktails som fick mig, Amelia och Frida att bli "tipsy" redan kl 2 på dagen. Dagen fortsatte i härligt väder med häng på min bakgård, middag på El Topo med massa underbara vänner och sedan en väldig massa springande på alla möjliga barer och klubbar i Double Bay. 
 
Är så tacksam till alla underbara vänner som skämde bort mig med all uppmärksamhet och tid i fredags och även till alla där hemma i Sverige som trots hur frånvarande jag är tyckte jag förtjänade gratulationer o gåvor. <3 

Helgen har fortsatt i acaibowls och kneg. Vaknade tidigt imorse (söndag) till strålande solsken och ett levande Bondi så bestämde mig för en långpromenad innan jobbet. Knäppte en bild på North Bondi där jag bor (2 min från mitt hus ligger den norra änden av Bondi Beach) där små barn badar nakna i "poolen" trots den tidiga morgontimmen och att det bara är "vår".


Här är det inte som USA att små barn ska ha badbyxor o bikini oavsett ålder.

Åh är en lycklig dag. Fullt med folk då det är "Festival of the Flags" så det är miljoner människor med drakar på stranden och uppklädda glada människor. Hade ett härligt samtal med Alice i London imorse också som fick mig på så bra humör. Sitter nu vid stranden i mina svarta jäkla svinvarma jeans som jag måste jobba i o väntar på att börja om en timme. 

Ikväll möts jag av BBQ med alla mina flatmates och efteråt som förhoppningsvis jag o Etienne o möjligtvis fler ut o festa lite. Är det söndag så är det. Njut av livet vänner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0