Senaste 10 dagarna

...ska jag nu försöka minnas och återberätta. Eller kan iallafall dela me mig om lite korta inslag för allt är ju inte så fasligt intressant. 

Söndag BBQ med massa folk från olika kontinenter på min bakgård. 

Efter två kvällar med sen läggdags vaknar jag DÖDSSJUK på tisdag morgon. Må vara överdrivet beskrivet men Gud vad dåligt jag mådde. Hals, näsa och öron var helt igenblockerade, öronen och huvudet sprängdes, febern vrålsvettades och hela kroppen värkte. Allt utvecklades till var som rann ur öronen, svullna ögon fulla av gul gegga och några liter näsblod. Vidrigt va?? 

Så kunde inte jobba utan på två dygn bakade jag granola och hyrde 5 filmer med Etienne som också blivit sjuk då han jobbar ihjäl sig och aldrig sover, som vi såg i min soffa med kryddig thaimat och 15 apelsiner. 


Egengjord granola och min nallebjörn pyjamas och jag så vacker ni någonsin kan se mig med näsblod och jordnötssmör. 

Första dagen någorlunda frisk firades med gröt, fikon o jordnötssmör och en solpicknick med fina vänner på södra Bondis gräsplätt med utsikt över vågorna. 
På kvällen blev det PARTAJ med stora bokstäver. Jag, Frida, Amelia och Ets stack ut en helt vanlig Torsdag kväll och bestämde oss för att ha svinkul utan tidtabeller och dåligt samvete då ingen av oss jobbade dagen efter. Vi hade drinkar och svenskt godis hemma hos mig, äppeljuice, isglass och jordnötter på Shady Pines och sedan trilla vi in på World Bar där de satt upp ett bollhav för alla korkade mitt-i-veckan-supare. SÅ JÄKLA KUL, Har fortfarande ett enormt blåmärke och köttigt sår på mitt smalben från att någon trampade ner sin känga när jag låg och gotta mig på botten. 
Fredag vakna jag vidrigt bakis med tråkiga besked. Efter att ha ställt min chef hos slaktarn mot väggen att han är skyldig mig mer timmar och bättre framförhållning efter att ha gjort mig 100% tillgänglig för honom så sa "fine dont show up at all" vilket var väl lika bra. För endast en dag senare hade jag fixat 4 nya jobb och har nu valt vilket jag ska köra på vilket jag återkommer om snarast. 

Efter en helg av jobb-fixande kom Rob i veckan och överraskade en pank flicka med lunch och 24 ägg från våra gamla hönor. Hade mest myskvällar i veckan efter sena jobb med tända ljus och kvällsmackor i mitt mysiga rum. 
Näsan rinner fortfarande så toapapper är självklart med i bilden. 

I onsdags hade jag och Ets en kanonkväll ute och igår vaknade vi båda inte alls särskilt bakis 07.00 och fångade morgonen med aussiefrukost på Jeds Cafe, en barfota promenad som en äkta local i Bondi, surf, strang-jogg och nypreSsade juicer på Etiennes juice-café vid stranden. Allt detta innan klockan slog 12 och sen sa det PANG och sjukaste stormen anlände. Vi snackar hagel stora som puttekulor och en fors nerför alla gator. Sprang ensam dyngsur genom bondis gator hem till skydd men blev omhändertagen av min vän som jobbar på en fancy sushi-restaurang nedanför gatan. Så där satt jag halvnaken, dyngsur, sandig och drack Miso-soppa medans svinrika Buisness-män avnjöt nigiri för 15 kronor biten. (Notera hagelkulorna på trottoaren) 

Idag jobbar jag inte förrens 17 och det är fredag. Klockan är 10.40 och Ska nu ut o jogga och sedan försöka ta tag i mina små öron som fortfarande är igentäppta av sjukdom, är halvt döv och får klaostrofobi av det. 

Hejdå vi hörs snart!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0