Vilken drömhelg

Fredag var det bara jag och jordnötssmörsburken. Hela nyköpta burken slukades under en kväll. Detta är ett beroende som snart måste sluta. Lördag startades med en LÅÅÅÅNG promenad längs kusten som resulterade i världens värsta sporttops-shorts-bränna jag aldrig kommer bli av med. Älskar egentid att dricka kaffe och samtidigt blicka ut och gå längs det UNDERBARA havet. (älskar mina long-black, tror senast jag betala för mitt kaffe här i bondi var flera veckor sen). 
Lördag kväll efter att ha JOBBAT stack jag ut med min brasilianska vän Sheila men vi höll oss i Bondi och kvällen avslutades i god tid på McDonalds, hehe. 

Igår, söndag var den bästa dagen på LÄNGE. Startade dagen med en bakisfrukost med Etienne och Kasia. Stack sedan på söndagsmarknaden, beachen och sedan till BucketList som inte vart så kul på LÄNGE! Var helt proooooooppfullt av människor som söndagsfesta efter beachen och jag höll på att dö kill-döden så många snygga karlar det var. Förlåt om jag delar med mig för mycket men jag måste erkänna att jag är HELT pojktokig för tillfället, Bondis utbud är helt fantastiskt. Jag blev bjuden på en hel flaska gratis rosé av BucketLists manager och kvällen höll igång i ett rivigt tempo till 23-tiden. Älskar att "dagskrök" är så vanligt här och det är givet att man festar en söndag för kvällen avslutas ofta i god tid vid 20-21. Bara jag som var lite extra ivrig igår. 


Idag vaknade jag i god tid 8.30 och mådde toppen. Stack ut på en springtur, doppa mig i havet och mötte sedan upp mina aussie-babes Tara, Kirrah, Rosie mfl och låg och tjöta hela dagen fram till 3 i solen. Gick sedan med Kirrah och hennes bröder och hund för lite spjutfiske, snorkling och bad i solnedgången. Skulle sprungit upp till Junction och uträttat tråkiga doktorsärenden då jag fortfarande är döv men kunde inte med då det är 30 grader idag, alla är ute och jag är ledig! 


Nu ska jag hem till Kasia och Ets och laga thaimat. Imon är det tisdag och back to work! Så lycklig, sprallig och glad när värmen är här... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vet inte riktigt vilken kategori denna blogg faller in i. Anledningen till att jag bloggar är också okänd. Här bjuds dock på allt som representerar mig, Ellen. Jag är 18 år, har 8 syskon och tycker om att köpa kläder, laga mat och ha roligt. Ni är alla välkomna att slukas upp av mitt bloggande och läsa!
RSS 2.0